Facebook Twitter Instagram Galeria Newsletter Catala Castellano
Merceria Montserrat us desitja Bones Festes i Feliç 2019
El meu carret

Política de privacitat

POLÍTIQUES DE PRIVACITAT I PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS

Informació sobre l'ús de dades de caràcter personal, segons el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d'abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques, pel que fa al tractament de dades personals ia la lliure circulació d'aquestes dades (RGPD).

QUI ÉS EL RESPONSABLE DEL TRACTAMENT DE LES DADES?

MERCERIA MONTSERRAT amb domicili social al carrer Marià Aguiló, 70 de Barcelona, ??l'activitat és la venda de productes relacionats amb el sector de la merceria.

Dades de contacte:

MERCERIA MONTSERRAT
Montserrat Fàbregues Alguer
Carrer Marià Aguiló, 70
08005 BARCELONA
Tel: 933.091.895
info@merceriamontserrat.cat

MERCERIA MONTSERRAT respecta el seu dret a la intimitat i aplica tota la normativa vigent a fi de protegir les dades personals dels seus clients i usuaris.

Les seves dades personals són tractats amb la màxima confidencialitat, havent adoptat MERCERIA MONTSERRAT, com a responsable del tractament, les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu necessàries per garantir la confidencialitat i seguretat de les dades personals, evitant la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat .

Perquè l'Usuari pugui rebre informació i, si s'escau, poder reservar, adquirir o usar els productes i serveis que MERCERIA MONTSERRAT ofereix a través del web de MERCERIA MONTSERRAT, cal que ens informe de certes dades personals necessàries per a poder, així , personalitzar els nostres serveis i ajustar-los als seus interessos i necessitats.

Li recordem que és deure de l'usuari fer-nos saber qualsevol canvi que es produeixi en les seves dades a MERCERIA MONTSERRAT, i que hagués registrat prèviament en els nostres llocs, per procedir al seu manteniment en els fitxers corresponents.

L'usuari autoritza a MERCERIA MONTSERRAT a comunicar les seves dades personals a terceres entitats amb les que es tinguin subscrits acords de col·laboració. En cas que no desitgi que realitzem tal comunicació, li preguem ens ho indiqui per escrit a l'adreça de correu electrònic assenyalada prèviament.

Podrà revocar aquest consentiment en qualsevol moment, així com exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, oblit, portabilitat de dades i oposició per correu electrònic a info@merceriamontserrat.cat enviant la seva sol·licitud.
Fils
Agulles
Llanes
Cotó
Trapillo
Kits de Punt de Creu
Cintes per roba
Costurers
Tisores
Màquines de cosir
Serveis i cursets
Llibres i revistes
Merceria Montserrat us desitja Bones Festes i Feliç 2019
MERCERIA MONTSERRAT

Carrer Marià Aguiló, 70 - 08005 BARCELONA Tel: 933 091 895
info@merceriamontserrat.cat
www.merceriamontserrat.cat

Copyright © 2019 Merceria Montserat
Productes - Botiga online - Serveis - Crafty World - Galeria - Newsletter - web dessign
Nota Legal - Política de privacitat - Termes i condicions generals

Que és PayPal?