Facebook Twitter Instagram Galeria Newsletter Catala Castellano
El meu carret

Termes i condicions generals

1 - Condicions d'ús:
Les presents condicions generals de venda s'apliquen estrictament a totes les vendes de productes efectuades a tot el món per Merceria Montserrat amb NIF nombre 36485522R, amb destinació a persones físiques.

Qualsevol comanda feta fet al web de www.merceriamontserrat.cat, implica necessariament l'acceptació sense reserves pel client de les Condicions Generals de Venda de www.merceriamontserrat.cat, vigents el dia en que es dugui a terme la comanda corresponent. La interpretació i l'execució de les condicions, així com tots els actes que es siguin conseqüència d'elles, quedaran sotmesos al dret espanyol, llevat que hi hagi disposicions d'ordre públic contràries a aixó.

2 - Preus:
Els preus publicats en www.merceriamontserrat.cat són en Euros i són vigents excepte error tipogràfic. Tots els preus porten l'IVA inclós aplicable en el dia de la comanda, qualsevol canvi de taxa d'IVA serà aplicat automàticament als preus dels productes en venda a www.merceriamontserrat.cat.

3 - Forma d pagament:
La forma de pagament es realitzarà al comptat en botiga, per mitjà de transferència bancària o per targeta de crèdit.

4 - Producte:
Els productes venuts per www.merceriamontserrat.cat són vàlids dins del límit de les existències disponibles. Les fotografies i les descripcions dels productes a la venda només són orientatius i no comprometen de cap manera al resultat final.

5 - Trameses:
Els productes adquirits es lliuraran a la persona ia la direcció indicada en la comanda o podran ser recollits en botiga si així s'indica en el moment de realitzar la comanda. Per defecte, les factures s'enviaran a l'adreça electrónica indicada pel client en l'hora de fer la seva comanda en www.merceriamontserrat.cat, llevat que es comuniqui abans de realitzar l'enviament. Si l'enviament pateix alguna demora per culpa de l'empresa d'enviament, no serà responsabilitat de www.merceriamontserrat.cat i no podrà indemnitzar de cap manera. Una comanda es considera lliurat en el moment en qué el transportista lliura el paquet o els paquets al client i aquest signa el document de recepció de lliurament.

Els enviaments es faran com a màxim dos dies després de rebre la comanda (excepte en els casos de pre-venda que el dia d'enviament estarà indicat).
- Enviaments a Espanya i Portugal: 3 a 5 dies laborables.
- Enviaments a Europa: 5 a 7 dies laborables.
- Resta del món: 7 a 10 dies laborables.

Tots els enviaments es fan amb el seu número de seguiment per traçabilitat de l'enviament pel corresponent transportista.

Qualsevol despesa de duanes o taxes al país de recepció aniran a despesa del comprador, eximint a www.merceriamontserrat.cat de qualsevol indemnització.

Els productes són embolicats, preparats i condicionats per al seu enviament.

6 - Devolucions:
Les devolucions per defecte evident dels productes, s'hauran de tramitar en un termini no superior als 15 dies del lliurament. Per fer-ho, contacteu el nostre departament comercial a través de l'email info@merceriamontserrat.cat
- No S'acceptaran devolucions per productes trencats a les duanes per inspecció postal o similar.

7 - Anul·lació de la comanda:

Si l'anul·lació de la comanda arriba abans de la sortida de mercaderia el client no tindrà cap despesa. En el cas d'una anul·lació després de la sortida de la comanda, el client tindrà al seu càrrec les despeses d'enviament així com les despeses de devolució de la comanda.

Si teniu algun dubte o desitja proposar-nos algun tema relacionat, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres en aquest email info@merceriamontserrat.cat i estarem encantats d'atendre'l.
Fils
Agulles
Llanes
Cotó
Trapillo
Kits de Punt de Creu
Cintes per roba
Costurers
Tisores
Màquines de cosir
Serveis i cursets
Llibres i revistes
MERCERIA MONTSERRAT

Carrer Marià Aguiló, 70 - 08005 BARCELONA Tel: 933 091 895
info@merceriamontserrat.cat
www.merceriamontserrat.cat

Copyright © 2018 Merceria Montserat
Productes - Botiga online - Serveis - Crafty World - Galeria - Newsletter - web dessign
Nota Legal - Termes i condicions generals

Que és PayPal?